SAMMENHOLD

SAMMENHOLD

Er din virksomhed klar til at tage udfordringen op med og mod hele Danmark? Brug Danmark Leve! til at styrke jeres interne fællesskab og skab endnu bedre sammenhold.

SUNDHED

SUNDHED

Ved at tilbyde jeres ansatte adgang til Danmark Leve!, er I med til at sætte sundhed og forebyggelse på agendaen i Danmark. Lad os stå sammen om at styrke landets trivsel.

STØT SPORTEN

STØT SPORTEN

Ved at deltage i Danmark Leve!, støtter din virksomhed både bredde og elite i dansk idræt. Kampagnens overskud går ubeskåret til at skabe et aktivt Danmark.

ER I KLAR PÅ EN SUND UDFORDRING?

Skal din arbejdsplads være med når DIF & Team Danmark inviterer hele Danmark til at stå sammen om at skabe en endnu sundere fremtid?

I modsætning til hvad mange tror, handler livet som eliteatlet ikke kun om at være genetisk heldigt stillet eller at opretholde en ekstraordinær fysisk form. Alle atleter er ligeledes nødt til at opbygge og vedligeholde et balanceret fundament af basale egenskaber, hvis det skal lykkes at nå målet og opnå ekstraordinære resultater.

Det samme gør sig gældende for alle der dagligt skal balancere et liv med arbejde, fritid, familie og venner. Men hvor dygtige er I på jeres arbejdsplads, til at skabe den fornødne balance mellem gode og dårlige vaner? Er der plads til forbedringer? Med Danmark Leve! kan du give hele virksomheden et sundt “servicecheck”. Kampagnen fokuserer på de basale elementer i en sund livsstil. Alle kan være med – og vi har endda gjort det nemt for større virksomheder at koordinere en fælles tilmelding. Skal I være med?

DANMARK LEVE!

Lad virksomhedens ansatte blive inspireret til en sundere hverdag. Med tips og tricks fra Team Danmark eksperter og indspark fra landets eliteatleter, er der lagt op til fire uger med masser af inspiration og kompetent vejledning.

SÅDAN FUNGERER DANMARK LEVE! FOR VIRKSOMHEDER

BESTIL

BESTIL

Kontakt os for at bestille en unik kampagnekode til din virksomhed. Alle ansatte benytter samme kode og faktureringen håndteres centralt.

KOMMUNIKÉR

KOMMUNIKÉR

Benyt materialet du kan downloade her på siden til at informere dine ansatte om kampagnen og jeres unikke kampagnekode, så de kan tilmelde sig inden 7. september.

JUSTÉR

JUSTÉR

Hvis du i løbet af tilmeldingsperioden finder ud af at kampagnekoden skal kunne håndtere flere tilmeldte, tager du blot kontakt til os for at få antallet justeret.

SÆT IGANG!

SÆT IGANG!

Fra den 7. september til 4. oktober omdannes din virksomhed til en endnu sundere og aktiv arbejdsplads, hvor alle står sammen om at nå dagens pointmål.

DOWNLOAD BROCHUREN

Få et hurtigt overblik over hvordan kampagnen fungerer og hvad du dine ansatte adgang til. Tag kontakt til os, hvis du har spørgsmål til hvordan din virksomhed får mest ud af kampagnen.
DOWNLOAD BROCHURE

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

JA! Alle kan deltage i denne kampagne – uanset køn, alder og sundhedstilstand. Det eneste krav der er til dine ansatte er, at de har en smartphone og ønsker at deltage.

Hvis din arbejdsplads ønsker plads til flere end 50 deltagere, skal du klikke på bestil knappen længere nede på denne side, og bestille din unikke kampagnekode. Hvis du skal bruge færre end 50 pladser, kan du købe en kampagnekode direkte her på siden, ved at klikke dig ind på www.danmarkleve.dk/kampagnekode/. Her kan du vælge antal billetter, betale med det samme og få tilsendt jeres unikke kampagnekode som alle ansatte så kan bruge.

Kampagnen giver din arbejdsplads en rigtig god mulighed for at lade afdelinger udfordre hinanden. Som administrator kan du indledningsvis logge ind på kampagnewebsitet, oprette de hold/afdelinger som du ønsker og herefter dele kampagnekoden med dine ansatte som så tilmelder sig og vælger det hold/afdeling de er en del af til dagligt. Undervejs kan i så følge virksomhedens hold og til slut kåre vindere internt i virksomheden.

Vi tilbyder en række tillægsydelser der kan gøre det lettere for dig, at få engageret flest mulige ansatte i kampagnen og derigennem skabe sunde forandringer i hele organisationen. Du kan blandt andet bestille gavekort til dine ansatte, et kick-off foredrag, kampagne t-shirts eller bestille et helt awardshow hvis det er relevant. Tag kontakt til os på support@danmarkleve.dk for at høre mere.

JA! Virksomheden bag kampagnen, Sport One Danmark er idrættens kommercielle selskab som er ejet af Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark. Sport One Danmark sætter en ære i at leve op til gældende retningslinjer og lovgivning for datahåndtering. Alle data opbevares på servere i Danmark og der videregives eller videresælges ingen personlige data. Dine ansatte kan til hver en tid afmelde sig kampagnen og få slettet samtlige data. Kontakt os på support@danmarkleve.dk hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information.

Prisen er 120 kr. + moms pr. deltager. For dette får dine ansatte et indledende og afsluttende digitalt sundhedstjek med bodyage måling og personligt pointmål. Daglig rapportering. Ugetemaer og ugekonkurrencer. Adgang til sundhedsfaglige eksperter fra Team Danmark, samt mulighed for download af personligt diplom, når de gennemfører kampagnen. Derudover er der naturligvis også individuelle præmier på højkant. Når din virksomhed køber 50 eller flere pladser får i samtidig 10% ekstra pladser med GRATIS som en bonus.

UNDER 50 DELTAGERE?

Hvis din virksomhed ønsker at tilmelde mindre end 50 deltagere, kan I enten lade jeres ansatte tilmelde sig enkeltvis via egenbetaling, eller købe en kampagnekode som virksomheden betaler og sende den rundt til jeres ansatte. Du kan klikke nedenfor for at købe jeres egen kampagnekode. Du vil modtage koden så snart du har valgt antal personer den skal gælde for, samt har betalt.

Køb kampagnekode til virksomheden
OVER 50 DELTAGERE?

Såfremt din virksomhed ønsker at invitere flere end 50 deltagere, tilbyder vi mulighed for at koordinere tilmeldingen via en samlet Kampagnekode, du kan bestille direkte hos os. Du modtager kampagnekoden med det samme og bliver faktureret for det antal billetter du skal bruge.

Som en bonus for at støtte idrætten med et køb af flere end 50 billetter, modtager du 10% extra billetter. Disse ekstra billetter tilføjes til din kampagnekode.

Hvis du eksempelvis køber en kampagnekode til 100 deltagere, modtager du 10 gratis billetter. Den endelige kampagnekode dækker således 110 tilmeldinger.

Bestil kampagnekode allerede i dag

HVAD KOSTER DET AT VÆRE MED?

KOORDINÉR EN SAMLET TILMELDING FOR DIN VIRKSOMHED

Det koster 120 kr. + moms per person at deltage i Danmark Leve!. Hvis din virksomhed ønsker at tilmelde flere end 50 deltagere, kvitterer vi med 10% extra billetter GRATIS. Du kan bestille en samlet kampagnekode til din virksomhed og vi sender derefter en faktura på det antal deltagere du ønsker at kampagnekoden skal gælde for.

Kontakt os for mere information

BESTIL KAMPAGNEKODE OG FÅ 10% EXTRA GRATIS

120 kr. + momsper person ved mindst 50 personer
  • Bestil en unik kampagnekode til din virksomhed så dine ansatte kan deltage i kampagnen:
  • 1 x Kampagnekode gældende for mindst 50 ansatte.
  • Mulighed for løbende justering af antal
  • Få 10% ekstra billetter GRATIS
HAR DU SPØRGSMÅL?