FÆLLESSKAB

FÆLLESSKAB

Brug Danmark Leve! kampagnen til at styrke fællesskabet i og omkring din lokale forening. Dan jeres egne foreningshold i kampagnen og invitér medlemmer og pårørende indenfor.

BEVÆGELSE

BEVÆGELSE

Med Danmark Leve! kan du og din forening være med til at bevæge hele Danmark. Lad os stå sammen og få engageret hele landet i at skabe en aktiv fremtid.

FUNDRAISING

FUNDRAISING

Brug Danmark Leve! kampagnen til at indsamle penge til lige netop din forenings vigtigste formål. Hver enkelt hold eller afdeling kan oprette deres egen fundraiser.

DANMARK LEVE! FOR FORENINGER

Nedlukningen af foreningstilbud, stævner og andre sportsevents har i 2020 tvunget mange danskere til at bryde med deres vaner og rutiner omkring motion og sundhed. Nu vil idrætten vise samfundsansvar og hjælpe danskerne med at få gang i kedlerne igen!

Igennem 4 stærke uger vil eksperter fra Team Danmark, og en del af landets sportsprofiler, guide danskerne i retning af små og store forbedringer af dagligdagen, som kan øge den enkeltes fysiske og mentale sundhed.

Kampagnen byder på unikke ugetemaer, opskrifter, tips, konkurrencer og præmier. Kort fortalt, kan kampagnen være med til at motivere deltagerne til virkelig at gøre en forskel for sig selv og hinanden.

Du og din forening kan være med til at gøre en forskel. I kan sprede budskabet om kampagnen blandt jeres medlemmer og samtidig rejse penge til jeres egen klubkasse. Læs mere og opret en fundraiser til din forening allerede i dag.

DANMARK LEVE!

Danmark Leve! er navnet på den landsdækkende digitale 4-ugers kampagne med fokus på fysisk og mental sundhed, som DIF, Team Danmark og Sport One Danmark står bag. Alle foreninger under DIF kan hjælpe kampagnen på vej, og samtidig tjene penge direkte til klubkassen.

SÅDAN FUNDRAISER DIN FORENING VIA DANMARK LEVE!

OPRET FUNDRAISER

OPRET FUNDRAISER

Benyt “Opret Fundraiser” knappen på denne side for at komme i gang med at oprette din helt egen fundraiser. Det eneste krav er at din forening har et CVR nr. og en nemkonto.

SPRED BUDSKABET

SPRED BUDSKABET

Du modtager en unik kampagnekode der repræsenterer din fundraiser. Alle der opretter sig via denne kode, støtter din fundraiser med 40 kr.

FØLG MED

FØLG MED

Gennem hele tilmeldingsperioden kan du følge med i status på lige netop din fundraiser og du kan downloade skræddersyet grafik.

UDBETALING

UDBETALING

Senest fire uger efter sidste tilmeldingsdag, vil din forening modtage jeres tilgodehavende direkte fra DIF til jeres nemkonto. Du vil få direkte besked.

OPRET FUNDRAISER

Kom i gang med det samme. Klik på knappen og følg guiden. Din fundraiser og dit skræddersyede materiale er klar på mindre end 2 minutter!
OPRET FUNDRAISER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

JA! Alle foreninger under DIF der har et CVR nummer og en Nemkonto kan oprette en eller flere fundraisers i Danmark Leve! Det er bare at komme i gang.

Tag kontakt til formand eller kasserer i din forening, og bed dem tilknytte CVR nummer og Nemkonto på medlemstal.dk.

JA! Der kan oprettes lige så mange fundraisers under en forening, som du ønsker. Alle hold eller afdelinger kan oprette deres egne fundraisers og derved samle midler ind til specifikke formål.

Når du har oprettet din fundraiser, kan du downloade en skræddersyet flyer og grafik til deling via eksempelvis facebook. Materialet indeholder den specifikke kampagnekode for lige netop din fundraiser. Print eventuelt flyeren ud og del ud blandt medlemmer og pårørende. For hver deltager I engagerer, samler i 40 kroner ind til jeres fundraiser.

En kampagnekode er den unikke kode der kendetegner lige netop din fundraiser. Når man opretter sig som deltager, har man mulighed for at angive en kampagnekode. Hver gang en ny deltager benytter lige netop din kampagnekode, går der 40 kroner ind på din fundraiser.

Senest fire uger efter sidste tilmeldingsfrist, udbetales det indsamlede beløb direkte til foreningens Nemkonto. Hvis der er flere indsamlinger for en forening, er det op til foreningen at fordele midlerne mellem de forskellige fundraisers. Alle der har oprettet en fundraiser, vil få en mail med information om hvor mange midler de har indsamlet totalt.

Når du har oprettet din fundraiser, modtager du en e-mail på den administrator e-mail adresse du har oplyst under oprettelsen. I denne e-mail finder du et direkte link til administrationssiden for din fundraiser. Her kan du løbende følge med i hvor mange der har oprettet sig og hvor mange penge din fundraiser har indsamlet.

KRAV TIL DIN FORENING

Du kan udelukkende oprette en fundraiser til din egen forening, hvis din forening har et CVR nummer og en Nemkonto. Dette krav er med til at sikre, at alle indsamlede midler tilgår de rette hold og foreninger. Hvis din forening IKKE har et CVR nummer, kan du tage kontakt til din foreningsformand eller kasserer og bede dem gå ind på medlemstal.dk og opdatere jeres oplysninger.

FOR ALLE HOLD ELLER KUN HELE FORENINGEN?

Der er ingen størrelsesmæssige krav til din forening. Alle foreninger under DIF, der opfylder ovenstående krav, kan oprette lige så mange fundraisers som de ønsker.

Med Danmark Leve! er det muligt for hvert enkelt hold i din forening, at oprette sin egen fundraiser og samle penge ind til helt konkrete projekter.

Opret din fundraiser
HAR DU SPØRGSMÅL?