DIF & Team Danmark præsenterer

i samarbejde med Dansk Firmaidrætsforbund

TILMELD DIG I DAG
Kampagnen starter 7. september 2020

VELKOMMEN!

på vegne af vores 9.000 foreninger, 2,3 millioner medlemmer, 1.000 elite atleter og alle partnere, der har valgt at støtte idrætten i danmark, er det os en fornøjelse at byde dig indenfor i et nyt sundt, aktivt og digitalt fællesskab.

Med Danmark Leve-kampagnen inviterer vi dig ind bag kulisserne i dansk idræt og giver dig adgang til den værdifulde viden, der er med til at danne grundlag for de fantastiske præstationer, som vores atleter yder rundt omkring i hele verden.

Med kampagnen får du en unik mulighed for at blive en endnu bedre udgave af dig selv, dyrke sammenholdet – og samtidig støtte vores arbejde for at skabe et sundt og aktivt Danmark.

RIGTIG GOD FORNØJELSE!

DANMARK LÆNGE LEVE!

Er du klar til at tage kampen op mod dårlige vaner? Bevæger du dig nok i hverdagen? Vil du styrke sammenholdet med dine kolleger og kammerater i et stærkt digitalt fællesskab? Vær med, når DIF & Team Danmark sammen med Dansk Firmaidrætsforbund inviterer dig, dine kolleger og resten af den danske befolkning til at stå sammen om at skabe en endnu sundere fremtid.

DIF & Team Danmark præsenterer i samarbejde med firmaidrætten et nyt, digitalt univers “Danmark Leve”.

Her vil du blive inspireret af de bedste fra idrættens verden. I modsætning til hvad mange tror, handler livet som eliteatlet ikke kun om at være genetisk heldigt stillet eller at være i ekstraordinær god fysisk form. Alle atleter er også nødt til at opbygge et balanceret fundament af basale egenskaber, hvis det skal lykkes at nå målet og opnå ekstraordinære resultater.

Det samme gør sig gældende for alle os, der dagligt skal balancere et liv med arbejde, fritid, familie og venner. Men hvor dygtig er du og dine kolleger til at skabe balance mellem gode og dårlige vaner? Bliv udfordret til at optimere en række grundlæggende livsfærdigheder. Hver uge byder på nye temaer, og du vil forbedre og afbalancere dine vaner på tværs af kost, motion, søvn, mental velvære og samarbejde.

Lad os stå sammen. Lad os blive inspireret af de bedste. Lad os gøre hele Danmark endnu sundere og mere aktiv!

TILMELD DIG INDEN 7. SEPTEMBER. DET KOSTER 150 KR. AT VÆRE MED.

Brug kampagnekode firmaidraet2020. Så går 33% af prisen til at skabe endnu flere fede aktiviteter landet over til dig og din arbejdsplads til Arbejdspladsernes Motionsdag d. 9. oktober.

SÅDAN FORLØBER DANMARK LEVE!

TILMELDING

TILMELDING

Du tilmelder dig kampagnen ved at oprette din egen profil og downloade kampagnens app.

SUNDHEDSTJEK

SUNDHEDSTJEK

Fra ugen inden kampagnestart, kan du tage det digitale sundhedstjek.

POINTMÅL

POINTMÅL

Vi tager højde for lige netop din tilstand, ved at give dig et personlig pointmål baseret på din livsstil.

KAMPAGNEN

KAMPAGNEN

Gennem kampagnen, skal du forsøge at samle og rapportere point så du når dit personlige pointmål.

RESULTATER

RESULTATER

Til slut gentager du det digitale sundhedstjek og får dit resultat samt personlige diplom.

KAMPAGNENS EKSPERTPANEL FRA TEAM DANMARK

Vi har samlet et felt bestående af eksperter fra Team Danmark, som vil dele tips, tricks og unikke erfaringer fra sportens verden.

Anders Bendixen

Sportspsykolog

Anders er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og er tilknyttet en lang række atleter og landshold.

Cecilie Refsgaard

Ernæringsfysiolog

Cecilie er uddannet Cand. Scient. i Human Ernæring og hjælper atleter med at sammensætte kostplaner, væskestrategier og meget andet.

Lars Johansen

Træningsfysiolog

Lars har over 25 års erfaring med testning og fysiologisk præstationsoptimering. Som sportsfysiologi har Lars medvirket ved over 20 træningslejre, 6 VM, 7 EM og 2 OL.

Mads Brink

Fysisk træner

Mads er uddannet cand.scient i idræt fra Aarhus Universitet og Syddansk Universitet, og han hjælper en lang række af atleter med deres fysiske træning.

BLIV EN DEL AF DANMARK LEVE!

SPORTSPROFILER

Gennem kampagnen vil du få indspark og motivation fra nogle af landets førende personligheder fra sportens verden.

Hver uge vil der være 2 sportsprofiler der deler ud af deres erfaringer og hjælper dig på vej. Kom med bag kulisserne når landets sportsprofiler åbner op.

Mød din atletekspert

Eskild Ebbesen er kampagnens atletekspert. Eskild vil dele ud af egne erfaringer og præsentere ugens sportsprofiler.

Eskild har vundet medaljer med Guldfireren ved 5 olympiske lege og er kendt for sin unikke viljestyrke. Du kommer tæt på Eskild og hans tanker om at præstere.

HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?

HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?

Det koster 150 kroner at deltage. Prisen dækker deltagelse for 1 person inkl. digitalt sundhedstjek før og efter kampagnen, samt 4 uger med adgang til daglig rapportering, Team Danmark ekspertpanel, ugentlige udfordringer samt muligheden for at vinde nogle af de mange præmier fra vores kommercielle partnere.

DATOER

Kampagnen starter mandag den 7. september og varer i 4 uger. Tilmeldingen er åben helt frem til kampagnestart.

  • 03.08.2020 TILMELDINGEN ÅBNER
  • 07.09.2020 FØRSTE KAMPAGNEDAG
  • 04.10.2020 SIDSTE KAMPAGNEDAG
  • 09.10.2020 KÅRING AF VINDERE

BROCHURE

Vi har samlet den mest nødvendige information om kampagnen i en brochure. Download brochuren og del den med dem du holder af.

DOWNLOAD BROCHURE

POINTSYSTEM

Gennem kampagnens fire uger skal du dagligt forsøge at nå dit personlige pointmål. Det gør du ved at navigere mellem plus og minuspoint. Tjek pointsystemet her.

DOWNLOAD POINTSYSTEM

VI STARTER MANDAG DEN 7. SEPTEMBER 2020

Med Danmark Leve! får du mulighed for at investere 4 uger i din egen sundhed. Fire uger hvor det handler om at få bugt med de dårlige vaner og gøre plads til de gode.
MELD DIG TIL ALLEREDE I DAG

SPØRGSMÅL?

Mangler du information om kampagnen? Vores supportteam sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Du er mere end velkommen til at kontakte os.

KONTAKT OS

DANMARK LEVE! PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED

OLYMPISKE PARTNERE

Partner_1_new
Partner_2_new

TEAM DANMARK / DIF PARTNERE

Partner_3_new
BLIV EN DEL AF DANMARK LEVE! MELD DIG TIL I DAG.