SUNDHEDSTJEK

SUNDHEDSTJEK

Som deltager får du tal på din sundhed både før og efter kampagnen via vores digitale sundhedstjek.

UDFORDRINGER

UDFORDRINGER

Hver uge i kampagnen byder på nye og sunde udfordringer, der hjælper dig med at holde motivationen.

PRÆMIER

PRÆMIER

Du skal hverken være hurtigst eller stærkest for at kæmpe med om præmier i Danmark Leve! Du skal blot gennemføre udfordringerne.

SKAL DU VÆRE MED NÆSTE GANG?

DANMARK LEVE ER EN KAMPAGNE TIL DIG!

Hvornår har du sidst investeret 4 uger i dit eget liv? Hvad siger du til at få et servicecheck på din aktuelle livsstil samt hjælp fra Team Danmarks eksperter til at optimere din evne til at være bedst når det gælder?

Til trods for at Danmark er et lille land, lykkes vi med at skabe store sportslige resultater internationalt. En af de væsentligste årsager til, at vores atleter klarer sig så godt er at atleterne får rådgivning fra Team Danmarks eksperter i forhold til at fastholde og udvikle de helt basale vaner og egenskaber som danner fundamentet for at kunne præstere optimalt.

Nu får du mulighed for at komme med bag kulisserne og få adgang til eksperternes unikke viden. Samtidig får du 4 uger med fokus på at træne lige netop de vaner der skal til, for at du selv oplever en hverdag med mere overskud og energi!

ALLE KAN VÆRE MED!

Alle deltagere får et personligt pointmål på baggrund af det indledende digitale sundhedstjek. Det handler hverken om at være hurtigst eller stærkest, men derimod om at være blandt dem der kan rykke mest ved egen livsstil gennem kampagnen.

DELTAGERE

3.887

HOLD

1.254

BODYAGE

+10.032 ÅR

DELTAGELSE INKLUDERER

Digitalt sundhedstjek

Du gennemfører vores digitale sundhedstjek før og efter kampagnen for at få tal på din sundhed og for at kunne dokumentere de sunde forandringer du gennemfører i løbet af fire uger.

Bodyage & Pointmål

Du får både tal på din egen bodyage og bliver tildelt et personligt pointmål der sikrer at du bliver udfordret på netop det niveau du er på i dit liv lige nu. Alle kan være med – uanset aktuel sundhedstilstand.

Daglig rapportering i app

Gennem kampagnen skal du dagligt føre regnskab i Danmark Leve app’en. Du samler plus og minuspoint ud fra vores pointsystem og skal derigennem forsøge at nå dit personlige pointmål.

Team Danmark ekspertviden

Gennem kampagnen vil eksperterne fra Team Danmark dele ud af deres unikke viden om at skabe gode, sunde og langtidsholdbare vaner. Du får viden om kost, motion, søvn og mental trivsel.

Masser af udfordringer

Vær uge byder på et nyt tema og nye udfordringer du kan kaste dig over. Alle udfordringer hjælper dig med at holde fokus på at konvertere dine dårlige vaner til gode og stærke vaner.

Et sundt fællesskab

Du kan oprette dit eget hold for dig selv, eller invitere dem du holder af. Alternativt kan vælge at deltage på et eksisterende hold. Som hold kan i kommunikere sammen undervejs.

Flotte præmier

Der er præmier på højkant gennem hele kampagnen. Hver uge har du mulighed for at vinde. Derudover trækkes der lod om kampagnens hovedpræmie blandt alle der gennemfører.

Personligt diplom

Alle der gennemfører Danmark Leve kampagnen modtager et unikt diplom underskrevet af eksperterne. Diplomet dokumenterer din indsats og giver dig overblik over dine præstationer.

Få styr på vanerne

Danmark Leve giver dig en unik mulighed for at få styr på hele din livsstil. Vi fokuserer på 20 forskellige parametre indenfor kost, motion, søvn og mentale vaner. Du vil dagligt kunne tage stilling til alle parametre.

ALT DETTE FOR KUN 150 KR.

ALT DETTE FOR KUN 150 KR.

Det koster 150 kroner at deltage. Prisen dækker deltagelse for 1 person gennem hele kampagnen. Med din deltagelse støtter du den fortsatte udvikling af både elite- og breddeidrætten i Danmark.

SÅDAN KOMMER DU I GANG

Du er ganske få skridt fra at blive en del af årets Danmark Leve! kampagne. Følg denne lille guide og sørg for at blive tilmeldt og klar inden kampagnestart mandag den 7. september.

1. Tilmeld dig kampagnen

For at blive en del af kampagnen, skal du tilmelde dig og oprette din egen personlige profil. Det gør du på dette website. Det koster 150 kr. at være med.

2. Alene eller sammen

Når du har gennemført din tilmelding, vil du blive bedt om at vælge eller oprette et hold. Hvis du ønsker at deltage alene, laver du blot dit helt eget hold.

3. Download Danmark Leve app

Når du er tilmeldt og har valgt hold skal du downloade kampagnens app. Den finder du i Google Play eller Apple Appstore ved at søge efter “Danmark Leve”.

4. Gennemfør sundhedstjek

Når du logger ind i Danmark Leve! app’en kan du gennemføre det digitale sundhedstjek og få tal på din sundhed. Du får din bodyage og dit personlige pointmål.

5. Tjek pointsystemet

Inden kampagnestart bør du tjekke pointsystemet, så du har en klar ide om hvordan du når dit personlige pointmål. Download pointsystemet her på siden.

6. Du er klar til START!

Når du har gennemført denne lille guide er du 100% klar til kampagnestart. Du vil modtage information om de første udfordringer inden kampagnen starter.

VIGTIG INFORMATION

DATOER
  • 1. august: Tilmeldingen åbner
  • 31. august: Sundhedstjek
  • 7. september: Kampagnestart
  • 4. oktober: Sidste kampagnedag
  • 5. oktober: Sundhedstjek
  • 9. oktober: Kåring af vindere
SKAL DU VÆRE MED NÆSTE GANG?

DU SKAL BRUGE DANMARK LEVE APP’EN

Når du har gennemført din tilmelding skal du downloade Danmark Leve! app’en. Det er i app’en at du gennemfører dit sundhedstjek, får dit pointmål og rapporterer dine point dagligt. Det er også her du har adgang til Team Danmark eksperter og masser af udfordringer og lækre udvalgte opskrifter.
SUNDHEDSTJEK

Du gennemfører dit sundhedstjek før og efter kampagnen direkte i app’en. Du kan altid se dine besvarelser og dine resultater samt blive opmærksom på hvad du bør fokusere på.

DIALOG OG FOTOS

Du kan chatte med andre deltagere eller dine holdkammerater. Du kan dele fotos af din rejse gennem kampagnen og holde dig opdateret via dit personlige feed.

STILLINGER & RESULTATER

Følg med i hvordan dine point udvikler sig og se om du kan komme til tops i nogle af udfordringerne. Stiger du i level? Kvalificerer du dig til ugens finale? Måske får du en plads i Hall of fame?

REGISTRÈR DINE POINT

Gennem kampagnen kan du dagligt registrere dine point i app’en og få overblik over hvor meget du mangler for at nå dit pointmål. Registreringen foregår løbende og du kan rapportere 3 dage bagud.

EKSPERTVIDEN

Team Danmarks eksperter vil løbende dele deres viden med dig i form af motiverende indlæg og LIVE video streaming hvor dine specifikke spørgsmål besvares.

LÆKRE OPSKRIFTER

Team Danmark har udvalgt lækre opskrifter der kan hjælpe dig med at træffe de gode valg i forhold til din kost under kampagnen. Der er over 100 opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og sunde snacks.

SPØRGSMÅL?

Mangler du information om kampagnen? Vores supportteam sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Du er mere end velkommen til at kontakte os.

KONTAKT OS

BROCHURE

Vi har samlet den mest nødvendige information om kampagnen i en brochure. Download brochuren og del den med dem du holder af.

DOWNLOAD

POINTSYSTEM

Gennem kampagnens fire uger skal du dagligt forsøge at nå dit personlige pointmål. Det gør du ved at navigere mellem plus og minuspoint. Tjek pointsystemet her.

DOWNLOAD

VI STARTER MANDAG DEN 7. SEPTEMBER 2020

SKAL DU VÆRE MED NÆSTE GANG?